Close sidebar
Close sidebar

Momentul emotionant in care copilul disparut din curtea casei in Cluj este gasit: "Alex , stai! Esti in sguranta!"

Prefectura din Cluj a publicat pe pagina de Facebook filmuletul cu copilul disparut din curtea casei si momentul in care acesta a fost gasit de un voluntar care il cauta.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriel Buzdugan, salvatorul baietelului alearga cu lacrimi in ochi spre el si incearca sa il linisteasca: "Alex, stai, esti in siguranta!".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Momentul a fost unul sfasietor si incarcat de emotii puternica. La cautari au participat si politisti, jandarmi si pompieri, folosindu-se chiar si caini de paza.

Acesta este mesajul care insoteste filmuletul: "Emotia lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) în momentul regasirii lui Alex, micutul disparut ieri in comuna Ciurila, este de nenumit. Dupa o noapte de cautari ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea si devotamentul tuturor celor implicati, politisti, jandarmi, pompieri, salvamontisti si voluntari, toti profesionisti cu suflet, a dat rezultate.

Respect pentru devotamentul si abnegatia lor!", este mesajul plin de emotie.

Copilul a disparut din curtea casei pe 27 aprilie, avand doar 2 ani si 8 luni. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI