Un bărbat care ameninţa cu un cuțit trecătorii din Sectorul 1 al Capitalei, a fost imobilizat, joi dimineață, de poliţişti bucureşteni îmbrăcați în civil care se aflau întâmplător în zonă.

Citeste si: Doi tineri cu feţele acoperite au încercat să spargă mai multe bancomate în orașul Flămânzi din Botoșani

Polițiștii mergeau la un poligon unde urmau să facă ședințe de tragere și au intervenit de urgență pentru a-l imobiliza pe agresor.

Agresorul, dus la Secția 1 Poliție din București

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției pentru cercetări, informează Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”În cursul acestei dimineţi, 3 noiembrie 2022, în timp ce poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Pregătire Profesională se deplasau la un poligon, în vederea desfăşurării şedinţelor de tragere cu poliţiştii Capitalei, au observat un bărbat, care avea asupra lui o armă albă şi ameninţa cu aceasta. Poliţiştii au procedat imediat la interceptarea şi imobilizarea acestuia”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ Elena Udrea, dusă de urgență la spital. A leșinat în penitenciar

Ulterior, bărbatul a fost dus la sediu de către poliţiştii Secţiei 1, în vederea continuării verificărilor şi luării măsurilor legale.

Cercetările continuă în acest caz, pentru ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Infractor periculos, descoperit întâmplător de polițiști în Sectorul 2

În urmă cu trei zile, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, urmărit pentru săvârșirea infracțiunilor de viol si tentativă la omor.

La data menționată, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o stradă din Sectorul 2, au oprit pentru control un autoturism, în care se aflau două persoane.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Un român care era căutat de polițiștii din cinci țări a fost arestat în Italia. Tânărul va petrece ani grei în spatele gratiilor

Procedând la legitimarea și verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii de viol, emis de Tribunalul București în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, emis de Tribunalul București, în anul 2015.

Bărbatul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind predat, ulterior, polițiștilor Secției 6 Poliție, în vederea încarcerării acestuia într-un penitenciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si