O femeie se pare că a pornit o avalanșă în Munții Rodnei. Aceasta ar fi schiat pe Vârful Gărgălău, moment în care, ar fi iscat o avalanșă. Momentul a fost surprins de un turist. Femeie se pare că a fost târâtă de valul de zăpadă până la poalele muntelui, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

A mers la schi și ar fi pornit o avalanșă

Se pare că o femeie aflată la schi ar fi pornit o avalanșă în Munții Rodnei. Femeia ar fi fost târâtă de zăpadă până la poalele muntelui.

Din fericire, femeia a reușit să iasă singură din zăpadă. Incidentul a avut loc în urmă cu o zi. Imaginile au fost surprinse de un turist și publicate de Salvamont Maramureș pe Facebook.

Citește și: Cine ar fi putea fi criminalul tinerei însărcinate, găsită îngropată într-o pădure, la o săptămână de la dispariție? Suspectul este un fost polițist, care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O femeie care a schiat ar fi declanșat o avalanșă

[Sursa foto: Capturi Facebook- Salvamont Maramureș]

În imaginile de surprinse de un turist sâmbătă 20 Aprilie 2024 în «Y»-ul din Vârful Gărgălău, Munţii Rodnei, Maramureş mai mulţi pasionaţi de schi de tură au trăit probabil aventură vieţii lor, aventură care se putea încheia tragic dar din fericire s-a terminat cu bine pentru ei până la urmă. În filmări se observă un schior care coboară şi imediat după el cum pleacă o avalanşă.

La un moment dat acel schior/de fapt o schioare- fiindcă am înţeles că a fost vorba de o persoană de sex feminin- a fost prinsă în avalanşă, acoperită de zăpadă şi târâtă până la poalele muntelui. Doar norocul a făc ut că această să poată ieşi teafără de sub zăpadă, se arată în postarea transmisă de Salvamont Maramureș.

Citește și: Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: „Îți doresc să fii înconjurat de dragostea și căldura celor dragi, să fii sănătos și realizat pe toate planurile și să ai parte doar de zâmbete! La mulți ani!”

O femeie care a schiat ar fi declanșat o avalanșă

[Sursa foto: Capturi Facebook- Salvamont Maramureș]

Salvamontiștii recomandă schiorilor să fie precauți. Stratul de zăpadă recent depus nu s-ar fi contopit cu cel vechi, existând posibilitatea deplasării. De asemenea, mai multe avalanșe ar fi fost declanșate din cauza temperaturilor pozitive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si