Spre exemplu, un parașutist Greenpeace a aterizat pe stadionul de la Munchen înainte de victoria Franței asupra Germaniei în jocul de la  Euro 2020 . UEFA a confirmat miercuri că „mai multe persoane” sunt tratate în spital din cauza rănilor provocate de aterizarea ratată a parașutistului.

Euro 2020. Organul de conducere al fotbalului european a declarat că „autoritățile legale vor lua măsurile necesare” pentru ceea ce a numit un act „nesăbuit și periculos”.

Citeste si: Christian Eriksen, prima imagine din spital după ce a "fentat" moartea la Euro 2020

Pogba, mușcat de spate în timpul meciului. Cum s-a văzut în direct la TV

Euro 2020. Un incident bizar a avut loc spre sfârșitul primei reprize de la meciul Germania- Franța. Imaginile video îl surprind pe fundașul lui Chelsea Rudiger cum își apropie gura de spatele lui Pogba înainte de a-și atinge brațele până la pieptul mijlocașului.

Francezul a mers apoi spre arbitru pentru a-i spune că Rudiger îl mușcase, dar fotbalistul din selecționata Germaniei a scăpat nepedepsit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pogba, la conferința de presă: "Ne cunoaștem de mult, nu am vrut să fie suspendat"

După incidentul în care au fost implicați Pogba și Rudiger jurnaliștii i-au întrebat pe cei doi jucători ce s-a întâmplat de fapt pe teren.

Francezul Pogba a spus: „Nu regret că nu se dau cartonașe galbene sau roșii din cauza unor astfel de acțiuni.

Cred că m-a mușcat puțin de spate. Dar ne cunoaștem de mult. I-am spus arbitrului și el este cel care ia deciziile. S-a terminat. A fost un meci grozav pentru noi... și nu am vrut să fie suspendat din cauza unei astfel de situații", a declarat francezul după meci.

"Era spre sfârșit de meci. Ne-am îmbrățișat unul pe altul și gata”, a mai spus Pogba.

Sursa: Daily Record


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si