Caz șocant în Timișoara! Un bărbat a fost răpit dintr-o parcare. Momentul în care victima este luată cu forță și aruncată într-o mașină de un individ a fost surpins de camere.

Bărbat răpit în plină stradă, dintr-o parcare din Timișoara

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost răpit de trei indivizi. Victima se afla într-o parcare din Timișoara, moment în care lângă el s-a oprit un autoturism în care se aflau trei persoane.

Un individ a coborât, l-a luat cu forța, l-a aruncat în mașină, iar auoturismul și-a continuat drumul.

În imaginile surprinse se observă cum martorii au încercat să intervină, dar, din păcate, nu au reușit, autoturismul gonind imediat după ce victima a fost băgată în mașină.

Citește și: VIDEO Doctori oncologi cercetați pentru luare de mită! Aceștia au recunoscut că au primit bani, dar spun că nu au condiționat actul medical

Bărbat răpit în miezul zilei, dintr-o parcare din Timișoara

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Bărbat răpit în miezul zilei, dintr-o parcare din Timișoara

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Bărbat răpit în miezul zilei, dintr-o parcare din Timișoara

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Bărbat răpit în miezul zilei, dintr-o parcare din Timișoara

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Potrivit informațiilor transmise de autorități, victima ar suferi un handicap locomotor, dar și mai multe probleme de sănătate. 

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să îi identifice pe cei trei indivizi care l-au răpit pe bărbat. Este vorba de trei bărbați, în vârstă de 44, 33 și 22 de ani. Cei trei l-au răpit pe bărbat pentru a-l duce la Cluj-Napoca și a-l obliga să iasă la cerșit.

Îngrozitor este faptul că nu este pentru prima dată când cei trei l-au obligat pe bărbat să cerșească. Infracțiunile celor trei asupra victimei s-au repetat de mai multe ori în ultimii ani, aceștia recurgând și la agresiuni fizice asupra acestuia dacă nu obținea bani suficienți de la oameni.

Cei trei indivizi au fost idetificați la Cluj-Napoca. Aceștia au fost transferați la Timișoara, unde se află în arest preventiv pentru 24 de ore.

Citește și: VIDEO Mașina consulatului Ungariei la București, implicată într-un grav accident rutier! Șoferul a fost strivit de un camion

Ce au transmis autoritățile

"Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut trei bărbați pentru lipsire de libertate în mod ilegal.  Cei trei au fost depistați în colaborare cu IPJ Cluj.

În fapt, la data de 27.08.2024, în jurul orei 15:04, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea unei societăți comerciale de pe Calea Torontalului din Timișoara, a oprit un autovehicul în care se aflau 3 persoane, iar din acesta a coborât un bărbat, care s-a apropiat de un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, cunoscut cu handicap locomotor și cu alte probleme de sănătate și l-a introdus în autovehicul cu forța, pornind într-o direcție necunoscută.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii BIC sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

În urma investigațiilor specifice, polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv trei bărbați de 24, 33 și 44 de ani din Cluj.

Din probatoriul administrat în cauză, s-a stabilit faptul că, bărbatul de 40 de ani, a fost preluat cu forța de catre cei 3 bărbați din parcarea societății comerciale și condus în municipiul Cluj-Napoca cu scopul de a fi exploatat prin practicarea cerșetoriei, sumele de bani obținute de victimă din mila publicului urmând să intre în posesia celor 3, lucru care s-a mai intamplat și în trecut pe parcursul mai multor ani de zile, când persoana vătămată a fost supusă în mod repetat violențelor fizice în zilele în care nu obținea din cerșit suma de bani dorită de ei.

Avand în vedere aceste aspecte, polițiștii urmează să extindă urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de exploatarea cerșetoriei de pe urma unei persoane cu dizabilități fizice prin exercitarea constrângerii fizice.

La data de 28.08.2024, cei 3 bărbați au fost localizați în municipiul Cluj-Napoca, s-a luat legătura cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-IPJ Cluj, care au pus în executare mandatele de aducere emise de polițiștii din Timișoara pe numele celor 3 bărbați, fiind depistați și conduși la sediul Poliției Municipiului Timișoara.

Ulterior, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți pentru dispunerea unei măsuri preventive", a transmis IPJ Timiș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si