În imagini se observă cum un bărbat împrăștie combustibil pe autoturism, după care se îndepărtează și îi dă foc acesteia.

Incidentul a avut loc noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:38 și a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

"În 23.01.2020, în jurul orei 2 dimineață, mașina unui polițist de rutieră din Caraș-Severin a fost incendiată in parcarea de la domiciliu, de către un autor necunoscut.

Sperăm că autorul să fie depistat cât mai curând și deferit justiției. Cine are date despre autor, va rugăm să le comunicați către IPJ Caraș Severin", este comunicatul postat de Sindicatului Polițiștilor din România "Diamantul".

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin mai precizează faptul că o femeie a fost martoră la acest incident. Ea a fost cea care a alertat poliția.

Verificări amănunțite au demonstrat faptul că în aceeași noapte o persoană nescunoscută ar fi stropit un alt autoturism parcat din oraș, procedând într-un mod asemănător în momentul în care a incendiat mașina.

Citeste si: Mureş: O femeie a fost grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un copac; două adolescente aflate în autoturism au fost şi ele rănite- FOTO

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Aglomeraţie pe Valea Prahovei odată cu începerea minivacanţei

Proprietarul a reușit să stingă incendiul, ajutat fiind de alte persoane, astfel încât nu a existat pericolul ca deflagrația să se extindă. Autoturismul a fost avariat însă, după ce flăcările au afectat mai multe componente ale acestuia.

Citeste si: La Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” au fost puse afişe în limbile română, engleză şi chineză în vederea informării publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus- FOTO

VEZI ȘI: Minivacanță ianuarie 2020. Veste excelentă pentru bugetari

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere. Totodată, s-au mobilizat pentru a-l prinde pe piromanul care nu a fost identificat până la această oră.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si