Close sidebar
Close sidebar

Momentul socant in care un barbat gaseste un nou-nascut, abandonat intr-un tufis. Declaratiile mamei sunt uluitoare

O inregistrare video cu momentul in care un barbat gaseste un nou-nascut, abandonat intr-un tufis, a provocat un val de reactii pe Internet. Scena a fost surprinsa in Texas.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama copilului e anchetata acum de politie. inregistrarea socanta a fost facuta chiar de barbatul care a gasit bebelusului. Omul era in zona unui parc, din apropierea unui complex de blocuri din Houston.

Copilul, o fetita, inca avea cordonul ombilical, iar starea sanatatii sale era precara. Speriat, barbatul a cerut ajutorul autoritatilor. A sunat imediat la numarul de urgenta, iar o echipa de medici a intervenit.

Fetita a fost dusa la spital, unde a fost stabilizata, iar acum starea ei de sanatate este buna. Politia a intrat pe fir in acest caz si a reusit sa o identifice pe mama care a abandonat copilul.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Femeia se numeste Sidney Woytasczyk si are 21 de ani. Uluitor, in fata anchetatorilor a declarat ca nu avea habar ca a ramas insarcinata. Rudele sale, de asemenea, spun ca nu au stiut ca tanara era gravida. La fel si barbatul cu care ea are o relatie, de un an.

Tanara mama este cercetata de politisti si urmeaza sa fie judecata. Risca sa stea in urmatorii ani dupa gratii.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI