Un teribil accident rutier, soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 63 de ani, a avut loc la Timișoara. Bărbatul se angajase în trecerea regulamentară, moment în care a fost strivit de un autoturism la volanul căruia de afla o femeie, în vârrstă de 47 de ani.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-l putea salva pe bărbat.

Bărbat strivit cu mașina, pe trecerea de pietoni

Scenele șocante au fost surprinse pe camera de supraveghere. În imagini se observă cum autoturismul oprit pentru a se asigura pornește de pe loc și îl lovește din plin pe bărbatul aflat pe trecerea de pietoni.

Citește și: „Pe scenă nu mă revedeți” Veste dureroasă despre Florin Piersic, după ce a fost internat din nou! Actorul a făcut declarațiile emoționante de pe patul de spital

Un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Accidentul teribil s-a petrecut sub ochii martorilor. Un bărbat mărturisește că victima era întinsă pe asfalt, sub roțile mașinii, plină de sânge.

"Era sub mașină, acoperit de sânge. Îi curgea sânge din nas și din gură", a spus un bărbat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

O femeie a declarat că a auzit cum șoferița a început să plângă. Aceasta nu a văzut momentul impactului, dar a auzit plânsete și zgomote pe fundal.

"Eram pe bancă. Am auzit cum plânge, nu am văzut ce s-a întâmplat.

Am văzut niște oameni cum împingeau mașina, ca să îl scoată", a spus o femeie.

Șoferița pare că este în stare de șoc. Femeia mărturisește că s-a asigurat, dar nu mai știe cum s-a petrecut, de fapt, accidentul.

"M-am asigurat stânga, dreapta, nu era nimeni. Am văzut că un domn vrea să intre aici și după am pornit. Era un domn cu bicicleta, nici nu mai știu...", a spus șoferița.

Citește și: Doi părinți din Oradea au ajuns în instanță, după ce și-au retras copiii de la școală și i-au înscris la cursurile din America: „Nu contează dacă sunt sau nu bine pregătiți”

Un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"O femeie, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Jean Monet dinspre Gavril Musicescu, iar la intersecția cu strada Mureș a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, din nefericire, pietonul a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si