Mona este una dintre cele mai iubite concurente din sezonul 3 al emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei. Aceasta a avut o relație cu George, care din nefericire nu a durat prea mult, iar mai apoi l-a întâlnit pe Cristian Jitaru în afara competiției.

Aceștia au format un cuplu și aveau planuri mari de viitor împreună, dar, din nefericire, au decis să pună capăt relației și să o ia pe drumuri diferite.

La scurt timp după ce Cristian Jitaru și-a găsit fericirea în brațele altei femei, a venit rândul Monei să se afișeze alături de un tânăr misterios în intermediul online.Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit în platoul WOWbiz că și-a petrecut sărbătorile alături de bărbat pe care l-a cunoscut recent și care are un loc special în viața ei.

Mona de la Puterea Dragostei apariție incendiară în noaptea dintre ani! Cu ce bărbat misterios a petrecut aceasta sărbătorile de iarnă?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cine e primul concurent eliminat în 2022 de la "Puterea Dragostei"

Se pare că Mona petrece mult timp alături de acest tânăr misterios. Duminică seara, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare de la o petrecere, la care au luat parte mai mulți artiști, printre care și Adrian Minune.

Tânăra a postat și un videoclip alături de tânărul de care era însoțită, în timp ce îi ținea mâna pe picior.

Citeste si: Culiță Sterp dezvăluie un secret care îl ajută financiar în ultima perioadă. Din ce reușește acesta să câștige bani

Mona, detalii în exclusivitate despre noul bărbat din viața ei: „Am petrecut și ziua mea și sărbătorile împreună”

În cadrul emisiunii "Totul despre Puterea Dragostei", a cărei gazdă este Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, Mona a vorbit despre bărbatul cu care s-a afișat tot mai des pe pagina ei de Instagram. Se pare că cei doi petrec foarte mult timp împreună, însă momentan nu a declarat că formează oficial un cuplu.

„Este un prieten. Este una dintre persoanele pe care am cunoscut-o recent, care îmi este foarte dragă și am petrecut și ziua mea și sărbătorile împreună. Nu știu cum se face, dar la mine, luna decembrie este luna dragostei.  Probabil și pentru că sunt Capricorn și e și ziua mea, e și Crăciunul și cred că este nevoie de o sărbătoare în plus”, a dezvăluit Mona.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești și Bianca Comănici au apărut împreună într-un videoclip. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si