Mona Stoian de la „Puterea Dragostei” a răbufnit. Ce le-a răspuns fanilor la întrebarea ce vârstă are te va uimi. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D se află acum acasă în România. „Ce vârstă am? Vârsta la care nu mai dau doi bani pe părerea lumii. Vârsta la care nu mai am timp pentru regrete și nici pentru oameni temporari!” a transmis tânăra.

Mona și George de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

Mona a format un cuplu în casa iubirii de la Kanal D alături de George. Ea și George de la „Puterea Dragostei” au trăit o frumoasă poveste de iubire. Mona se află acum acasă alături de familia ei și de copil.

mona de la puterea dragostei mărturisire
mona și george de la puterea dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei”, implicat într-un accident rutier chiar în apropiere de casa lui

Citeste si: Cum arată Nicol, iubita lui Livian fără pic de machiaj

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce s-a ales de Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei”. Imagini cu fostul concurent al emisiunii de la Kanal D

State Lavinia Cristina, alias Mona, a fost dansatoare în cluburile de noapte. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, are și un băiețel de doar 8 ani. „Mă numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiană, iar ca hobby îmi place foarte mult să călătoresc, să mă plimb prin parc și să merg la cinema.

Mă aflu în această competiție din dorința de a cunoaște oameni noi și de ce nu puterea dragostei” a mărturisit Mona de la „Puterea Dragostei” când a intrat în casa iubirii.

mona de la puterea dragostei mărturisire
Mona de la Puterea Dragostei în Centrul Vechi.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ella, de la Puterea Dragostei, suferă de o boală teribilă. Şi-a făcut curaj şi a vorbit despre asta

Tânăra din București a menționat că s-a înscris în cadrul competiției pentru a-i găsi un „tati” fiului său. Concurenta „Puterea Dragostei” a lucrat în cluburi de noapte pentru a-și întreține copilul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si