Mona de la „Puterea Dragostei” și Bogdan Mocanu au devenit prieteni, deoarece au în comun un lucru: amândoi au participat la emisiunea dragostei de la Kanal D. Bărbatul a mers acasă la Mona pentru a-i ura personal „la mulți ani”.

Mona de la „Puterea Dragostei” a împlinit vârsta de 29 de ani

Mona-Lavinia Stoian și-a serbat ziua de naștere, seara trecută. Blondina a petrecut alături de Jitaru de la „Puterea Dragostei”, David-Andrei, Bogdan Mocanu, dar și alți mulți prieteni.

Tinerii au dansat pe ritmuri de manele și au petrecut până în zorii zilei, într-un apartament din Capitală.

Citeste si: Philip de la „Puterea Dragostei” a uitat-o definitiv pe Berna. În brațele cui a fost surprins bărbatul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

mona de la puterea dragostei și bogdan mocanu
Bogdan Mocanu la ziua Monei de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mona de la „Puterea Dragostei” a împlinit 29 de ani. Blondina a transmis că este singură, deși s-a zvonit că ea și Jitaru ar fi împreună. Cei doi se afișează majoritatea timpului împreună și chiar au colaborat împreună pentru a aduce zâmbetul pe buze unor copii nevoiași. Jitaru și Mona de la „Puterea Dragostei” au strâns banii pentru a le duce alimente copiilor în prag de sărbători.

Citeste si: Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si