Close sidebar
Close sidebar

Mona Musca este casatorita de 34 de ani cu un mare savant! Gavril Musca are 84 de ani si este un renumit inginer chimist

De aproape un deceniu, Mona Musca s-a retras din prim-planul vietii publice, dupa ce a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost vicepreşedinte PNL, dar si membru de vaza in PDL, Mona Musca, 67 de ani, a demisionat din Parlament in martie 2007, dupa ce CNSAS si Curtea de Apel au stabilit irevocabil ca aceasta a colaborat cu Securitatea, sub numele de cod "Dana". De atunci, Mona Musca- care isi construise in timp o imagine foarte buna in spatiul public- a mai avut doar aparitii sporadice in media, preferand sa-si creasca nepotii si sa aiba grija de sotul ei, Gavril Musca.

Mare inginer chimist, cercetator de renume, Gavril are 84 de ani si s-a cunoscut cu Mona in 1982, cei doi casatorindu-se dupa doar cateva luni. Cea care le-a facut cunostinta a fost sora lui Gavril, care lucra impreuna cu Mona. Mona si Gavril au o fata, care i-a facut de doua ori bunici pe sotii Musca.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI