Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” sunt foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D. Tinerii s-au cunoscut în casa iubirii, însă acolo au format cupluri cu persoane diferite. Cristian Jitaru și-a îndreptat atenția spre o altă fată, iar Mona a format un cuplu cu George de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

Când au ieșit din casă, cei doi s-au implicat în evenimente sociale și au făcut mai multe gesturi caritabile pentru diferite familii. Așa s-au apropiat mai mult, iar acum Mona și Cristian sunt de nedespărțit.

Citeste si: Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei”- pe cale să devină părinți?! „Îmi stă bine?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De curând, cei doi s-au filmat în lenjerie intimă. Cristian Jitaru și Mona sunt implicați într-un nou proiect în plan profesional. Cuplul s-a lăsat filmat și fotografiat de o echipă profesională, chiar în dormitor.

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” își doresc o familie împreună

Cristian Jitaru i-a cunoscut familia Monei și a transmis că se înțelege foarte bine cu fiul ei. Pe viitor, cei doi tineri vor să devină părinți. Jitaru a mărturisit că iubita lui nu este gravidă momentan, însă nu se știe pe viitor.

Citeste si: Mona de la "Puterea dragostei" l-a uitat pe George! Cu ce bărbat celebru din România se iubește

mona și jitaru în lenjerie intimă
Mona Stoian de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” au  fost de două ori împreună la munte și au transmis că pe data de 16 februarie 2021 serbează două luni de relație oficială.

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, mămică din nou?! A făcut anunțul după ce s-a aflat de relația cu Jitaru: „Un băiețel”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si