Monalisa Pandelea a fost inmormantata in rochie de mireasa, intr-un sicriu alb. Un convoi de zeci de masini s-a adunat, iar familia si prietenii au imprastiat trandafiri albi in memoria Monalisei.

 La ora 12:00, Monalisa Pandelea a plecat pentru totdeauna din casa unde a trait si a fost condusa pe ultimul drum de sute de oameni. Slujba de inmormantare a avut loc la Biserica Sfantul Andrei din cartierul Trivale, potrivit sursata.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Monalisa Pandelea, absolventa a liceului "Dinu Lipatti" din Capitala si extrem de apreciata pentru activitatea ei de make-up artist, a pierdut lupta cu boala la doar 26 de ani. Tanara a fost diagnosticata cu cancer, iar boala a evoluat extrem de rapid. Potrivit ultimelor informatii, dezvaluite pe surse, Monalisa Pandelea s-ar fi imbolnavit de cancer la piele, cauzat de un tratament de epilare definitiva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si