Moartea Monicăi a provocat multă suferință. Tânăra în vârstă de 17 ani a pierit în urma unui puternic accident rutier din Timiș. Autoturismul în care Monica și-a pierdut viața era condus de un prieten de-al tinerei, care a supraviețuit.

Mama Monicăi face mărturii cutremurătoare. Femeie se pregătește să își înmormânteze fiica și îl acuză pe șofer că i-a ucis copila, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Lacrimi de durere pentru Monica:" În loc să facem nuntă, facem înmormântare"

Un tragic accident rutier a avut loc în urmă câteva zile, în Timiș. Un tânăr de 19 ani, care primise mașina în ziua accidentului, ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat de mai multe ori. Din păcate, Monica, aflată pe scaunul din dreapta, a pierit pe loc.

Citește și: Ce români beneficiază de spijinul financiar pentru compensarea preţului la energie? "Sunt considerate vulnerabile"

MONCIA MOARTA ACCIDENT TIMIS

Monica a lăsat în urmă lacrimi de durere

[Sursa foto: Facebook]

Rezultatele autopsiei au arătat că tânăra, în vârstă de 17 ani, a pierit din cauza rănilor produse în accident, conform sursei citate anterior.

Mama Monicăi este împietrită de durere și plânge moartea copilei sale. Femeia îl acuză pe tânărul de 19 ani de pierderea fiicei sale, care nu se va mai întoarce la viață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Prinţesa mea nu mai e. A murit din cauza lui.

Mi-a distrus fata. El face închisoare, scapă, dar fata mea putrezeşte în mormânt", a declarat mama fetei, conform observatornews.ro.

Îndurerat de pierderea Monicăi este și bunicul acesteia. Bărbatul are doar cuvinte de laudă în memoria nepoatei sale, declarat că nu se așteptau niciodată la o asemenea tragedie.

"Monica era o fată lucrătoare. Era o fată ascultătoare. În loc să facem nuntă, facem înmormântare. Nici nu ne-am aşteptat la aşa ceva", a declarat bunicul fetei, conform aceleiași surse.

Citește și: Crimă odioasă în București! Un bărbat a fost bătut până la moarte de doi tineri, în fața Parcului Crângași

ACCIDENT

Accident mortal Timiș

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Șoferul începător susține că este nevinovat. Mai mult decât atât, tânărul mărturisește că ar fi rugat-o pe Monica să poarte centura de siguranță, dar fata a refuzat.

Șoferul a povestit cum s-ar fi întâmplat accidentul. Acesta a spus că, aflat în curbă, o mașină care venea din contrasens, l-a orbit și i-a tăiat calea.

"Eram în curbă. Venea din contrasens cu fază lungă o maşină, care m-a orbit şi nu am mai putut să evit... Sunt nevinovat, că am şi martori. Mi-a tăiat calea şi a plecat. Nici nu s-a oprit... Da, aveam centura! Am şi urmă aici, cum m-a ţinut centura. I-am zis să o pună înainte să plecăm, dar a zis că nu suportă. Îmi aduc aminte că am ieşit din maşină şi am căutat-o pe Moni, n-am găsit-o. Am găsit-o după 5 minute pe câmp, la 100 de metri de maşină. Îmi pare nespus de rău şi abia pot dormi noaptea, vă spun sincer", a mărturisit tânărul, potrivit sursei citate anterior.

Tânărul de 19 ani este cercetat pentru pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si