„Sunt acasa, merg destul de greu dar e normal. Medicii m-au asigurat ca o sa-mi revin cu siguranta, dar trebuie sa am foarte multa rabdare. Injectiile multiple cu calmante nu au mai avut niciun rezultat, asa ca a trebui sa recurg la aceasta varanta. Am anulat toate concertele, evenimente si planurile de vacanta, pentru ca trebuie sa stau cat mai mult timp in pat ca sa pot sa-mi revin.

Totul e bine cand se termina cu bine", a spus indragita cantareata, potrivit click.ro.

Monica Anghel fusese diagnosticata in urma cu cativa ani cu aceasta afectiune de natura neurologica, ce apare la coloana vertebrala si cauzeaza dureri greu de suportat pentru pacient.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din pacate, in ciuda tratamentelor si a sedintelor de fizioterapie pe care artista le-a urmat cu strictete, intr-un final, ea a ajuns tot la operatie.
In acest moment, Monica Anghel se afla in afara oricarui pericol, este internata in continuare in spital, la sectia de reanimare, starea sa de sanatate fiind buna.

“Da, sunt in spital. M-am operat de urgenta, ieri seara, de hernie de disc.

Acum sunt bine, ma recuperez. Sunt un pic obosita si fara puteri, stari normale dupa anestezia totala. In rest, sunt bine. Da, va urma o perioada de recuperare”, a declarat atunci Monica Anghel pentru WOWbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si