Răsturnare de situație în cazul Monicăi Cioată, tânăra avocată, însărcinată care a murit căzând de la etajul 6. Sebastian Felecanu, avocat, se pare că și-ar fi aruncat iubita de la etaj, după care ar fi creat probe false pentru a induce autorităților ideea unei sinucideri. 

Ultima expertiză se pare că a scos la iveală minciuna inițială a lui Sebastian Felecanu.

Avocatul și-a ucis iubita însărcinată

Cazul avocatei Monica Cioată se pare că este aproape de final. O nouă expertiză în cazul tinerei avocate se pare că a scos la suprafață minciuna lui Sebastian Felecanu, iubitul Monicăi.

Sebastian Felecanu, avocat, a creat probe false pentru a induce autorităților ideea unei sinucideri. Se pare că avocatul ar fi folosit un pantof care aparținea Monicăi, pentru a imprima urme de talpă pe pervazul geamului de la care avocata însărcinată ar fi căzut.

Expertiza a dezvăluit contrariul primelor informații din cazul avocatei. Noul expert a arătat că urmele pantofilor găsite pe pervaz nu sunt aceleași cu urmele pantofilor pe care Monica Cioată îi purta la momentul tragediei. Prin urmare, se pare că Sebastian Felecanu, iubitul Monicăi Cioată, ar fi împins-o pe avocată. Pe întreg parcursul procesului, avocatul Felecanu a susținut în mod constat că, în ciuda eforturilor sale de a o salva, Monica Cioată s-ar fi aruncat de la etaj. 

"Noua expertiză arată că primul expert a fost în totală eroare atunci când s-a exprimat că pe marginea pervazului ar exista urma pantofului cu care a fost găsită la parter Monica Cioată.   Această nouă urmă traseologică îl contrazice total pe Felecanu și-l aduce mai aproape de o posibilă condamnare pe viață", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: O nouă amânare a percheziției informatice în cazul Monicăi Cioată, victima avocatului Felecanu

monica cioata

Monica Cioată

[Sursa foto: Facebook]

Monica Cioată a fost ucisă în anul 2021

Monica Cioată a murit în anul 2021. Tânăra avocată era însărcinată când a fost aruncată de la etajul 6. Monica a căzut în gol aproximativ 25 de metri. În urma impactului puternic, Monica Cioată a murit pe loc. 

„Având în vedere înălțimea de la care a căzut, este clar că moartea a venit imediat după impactul cu solul. A căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap. S-a încercat resuscitarea, dar fără succes”, a menționat o sursă din cadrul anchetei, la momentul tragediei.

monica cioată

Avocata Monica Cioată era însărcinată la momentul tragediei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Înainte de tragedie, Monica și Sebastian se pare s-au certat. Vecinii celor doi avocați susțin că au auzit-o pe Monica țipând la Sebastian:

„Nu fă asta! Nu fă asta!”

Sebastian Felecanu nu a coborât din apartament imediat după tragedie.

Trupul Monicăi a fost găsit de vecini, care au alertat imediat autoritățile. Din păcate, medicii au putut doar constata decesul acesteia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si