Macovei, fosta candidata si la presedintia Romaniei, le cere autoritatilor sa spuna clar cine se afla in masina respectiva si lasa mult loc speculatiilor. "In primul rand trebuie sa stim daca acel cadavru este chiar al lui si se poate lua ADN-ul si verifica asta. Oare el a fost scos din tara pentru a nu da declaratii la Parchet? Eu cred ca asta este cea mai plauzibila versiune in acest moment.
Deci ADN si sa ne spuna clar cine este acolo. Am dubii pentru ca fata este de nerecunoscut, iar momentul in care se intampla asta este important. Condrea urma sa dea declaratii si poate unii nu doreau ca el sa dea declaratii. Cred ca era un moment in care disparitia lui, nu fizica, ci din Romania, ar opri multe lucruri."
, a declarat Monica Macovei, noteaza cei de la RFI.

Dan Condrea a murit intr-un accident de masina ce s-a petrecut in judetul Ilfov, pe drumul dintre localitatile Buftea si Corbeanca. Masina in care se afla patronul Hexi Pharma s-a izbit  de trei copaci.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si