Actrița a accidentat mortal  un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Citește și: Monica Odagiu este devastată după ce a accident mortal un bărbat: ”Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

Accidentul nefast a avut loc duminică după-amiaza, 9 aprilie 2023, pe o șosea din Centrul Bucureștiului. Mai exact în zona Ateneului Român, acolo unde bărbatul ar fi vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis.


În ciuda insistențelor medicilor de a-l resuscita, acesta și-a pierdut viața la scurtă vreme de la impact. Ulterior, Monica Odagiu a fost transportată de mașina poliție la secție.

Actrița este în stare de șoc

Potrivit comunicatului oficial oferit de Brigada Rutieră, accidentul a avut loc în jurul ore 16:15 în Capitală, pe strada Știrbei Vodă. Accidentul mortal s-a produs în fața stației STB „Luterană”. Din nefericire, în urma aplicării manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului în vârstă de 35 de ani.

Monica Odagiu a fost testată cu aparatul alcooltest, dovedindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citește și: Accident mortal în Cernavodă. Un tânăr s-a stins din viață și alți doi au fost răniți

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15,

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.
Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Conducătoarea autovehiculului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.”, se arată în comunicatul oficial transmis de oamenii legii, la puțin timp după ce a avut loc accidentul rutier.

Monica Odagiu regretă enorm accidentul

Potrivit jurnaliștilor cancan.ro, actrița s-a întâlnit cu familia tânărului decedat la secția de poliție de la Udriștei. Mama, tatăl, unchiul și bunica băiatului au ajuns la poliție și au sperat că totul este doar un coșmar. Monica s-a emoționat când a văzut-o pe mama victimei, a început să plângă și și-a cerut scuze: „ Vă rog să mă iertați, nu am vrut”.

Niciun membru al familiei victimei nu a vorbit cu ea.

Citește și: VIDEO| Accident mortal în București! Un bărbat a fost spulberat, iar la volanul mașinii se afla o actriță din România

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Potrivit site-ului cancan.ro, în astfel de cazuri, un membru apropiat al familiei (mama, tata, soră) va trebui să meargă la INML pentru a identifica în mod direct cadavrul tânărului de 35 de ani, despre care se zvonește că s-ar fi aruncat în mod intenționat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Autopsia s-a efectuat noaptea trecută și, cel mai probabil, cadavrul acestuia va fi ridicat în cursul zilei de astăzi.

Apropiații spun că bărbatul s-ar fi certat cu mama lui și a fost dat afară din casă. Se crede că bărbatul s-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii. „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu mai pot vorbi”, a declarat Monica Odagiu, la scurt timp după ce a fost provocat accidentul mortal, potrivit Antena 3.

La ieșirea din secția de Poliție, Monica Odagiu nu a dorit să facă nicio declarație. Devastată, cu privirea în pământ, actrița a urcat în mașina prietenei sale și a plecat, cel mai probabil, acasă la părinții săi.

Citește și: Cine e Monica Odagiu? Biografie: vârstă, studii, carieră, familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si