Celebra doctorita Monica Pop este de ani buni si directoarea Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti. Dincolo de notorietatea dobandita, medicul se confrunta de cativa ani cu o situatie cel putin neplacuta, fiind data in judecata, periodica, de o fosta angajata. Carmen Ionescu, o fosta asistenta careia Pop i-a desfacut contractul de munca in 2010, i-a facut pana acum nenumarate plangeri doctoritei, inclusiv la Agentia Nationala de Integritate si la DNA, acuzand-o pe aceasta de conflict de interese cu doi avocati.

"Sunt povesti inventate de o asistenta medicala careia i-am desfacut contractul de munca. Are grave probleme psihice si nu am vrut sa ajunga, Doamne fereste, sa omoare pe cineva. Este o procesomana. A dat in judecata pe toata lumea, de la inspectori ANI, ministri ai sanatatii, procurori, judecatori si avocati. Judecatorii ai trimis-o la Medicina Legala, sa-si faca un control psihiatric, insa a refuzat”, a marturisit, la un moment dat, Monica Pop.
Nici Monica Pop n-a stat cu mainile-n san, solicitand un ordin de interdictie impotriva lui Carmen Ionescu, solicitare respinsa de judecatori in 2011. In ciuda faptului ca mai multe instante au decis pana acum ca Monica Pop este nevinovata in cazurile cercetate, Carmen Ionescu insista in continuare si, pe 23 septembrie anul curent, a atacat la Curtea de Apel Bucuresti doua acte administrative mai vechi, solicitand anularea lor!

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si