Close sidebar
Close sidebar

Monica Pop, declaratii halucinante din spital: "A fost îngrozitor. Si-a scos ochiul si a venit cu el in pumn la mine"

Medicul Monica Pop a povestit un episod absolut socant cu un tanar care s-a drogat si si-a scos un ochi intentionat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 
 
Ea a venit cu ochiul in mana la cabinet si i l-a aratat. 
 
"Este un episod pe care nu o sa-l uit niciodata. Este vorba despre un tanar care canta intr-un taraf. Era foarte cuminte ca asa sunt ei, dar nu stiu ce i-a venit intr-o zi si a fumat un drog, nu mai stiu exact ce. Pur si simplu si-a scos ochiul si a venit cu el in mana. Cand l-am vazut avea ochiul in pumn. A fost pur si simplu ingrozitor. Asa ceva nu pot sa uit. Era un tanar inalt de doar 19 ani. Nici macar 20 de ani nu avea" a povestit Monica Pop.
 
Discutia a avut loc in contextul in care medicul Bacalbasa a spus ca in momentul de fata nu alcoolul este marele pericol din societate, ci drogurile.
Din experienta lui de medic, el a povestit ca a vazut multe persoane in stare de ebrietate, dar nici una nu se manifesta ca persoanele drogate. 
 
"Am vazut persoane care beau o sticla de whiskey si nu aveau nimic. Cand se drogau aveau ochii rosii. Nu-i recunosteai" a spus medicul Bacalbasa, potrivit dcnews. 
 
 
Preluare wowbiz.ro
 

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI