Close sidebar
Close sidebar

Monica Pop, detalii despre lupta crancena impotriva cancerului: "Platesc pentru ce n-am facut cum trebuie"

Monica Pop a vorbit despre lupta grea pe care a dus-o impotriva cancerului.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul medic oftalmolog si-a facut procese de constiinta si a incercat sa gaseasca o explicatie pentru boala care ii macina trupul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Îmi făceam altfel de reproşuri, mă gândeam dacă am păcate. Mi-am luat viaţa de la început, să văd câte prostii am făcut faţă de bunica. Saraca de ea, îi era ruşine să iasă pe stradă de câte prostii făceam. Am luat bătaie în fiecare zi, de la 7 la 12 ani, pe merit.

A venit apoi şcoala, am mai făcut prostii, ca tot omul, la facultate şi mai multe…ca orice  tânără, am mai păşit şi pe lângă drum. Nu tare, dar mă gândeam 'Acum plătesc pentru ce n-am făcut cum trebuie'. Nu întotdeauna am făcut ce trebuia în lumea asta!”, va povesti Monica Pop in cadrul emisiunii Florentinei Fantanaru. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI