Close sidebar
Close sidebar

Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: „Doamne, fă o minune! Nu le lăsa!”

Amicii au aflat că Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E clar că Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc. Celebrul medic oftalmolog urmăreşte cu sufletul la gură cazul de la Caracal, al cărui protagonist este Gheorghe Dincă, care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Cu toate acestea, sunt mulţi care cred într-o teorie care spune că Dincă lucra pentru o reţea care făce atrafic de fete şi că nu avea interes să le ucidă pe fete.( vezi ce descoperire şocantă s-a făcut în casa lui Dincă)

Citeste si: A fost găsită femeia îmbrăcată în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un jurnalist a sunat la poliția din Deveselu și a cerut informații în limba engleză! Cum au reacționat agenții din localitatea care găzduiește scutul NATO?

Citeste si: Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: „Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”

Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: "Le-a răpit pentru a fi distribuite reţelei, de ce să le suprime?" 

De aceeaşi părere este şi Monica Pop. „Acum românii nu se gândesc la politică, alegeri, preşedinţi, guverne, vor cu toţii un singur lucru, din toată inima lor mare: să fie în viaţă Alexandra şi Luiza! Le-a răpit pentru a fi distribuite reţelei, de ce să le suprime? Risc enorm pentru el! Doamne, fă o minune! Nu le lăsa! Ai grijă de toţi românii! Deja e prea mult! Greşeli, acuze, suspiciuni, neîncredere...”

, a postat Pop.

Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: “Cu siguranţă sunt în viaţă" 

S-a aflat că Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc. “Cu siguranţă sunt în viaţă, pentru că nefericiții ăia le-au răpit pentru a le exploata, nu pentru a le ucide. Pe de altă parte, ancheta este un mare fâs. Râcâie pereții şi prăşesc curtea, în loc ca o parte din ei să meargă pe firul rețelei şi să caute fetele. Se feresc ca de foc să deranjeze reţeaua. DE CE OARE?”, a răspuns o prietenă a Monicăi Pop.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI