Monica Pop spune că nu restaurantele sunt de vină pentru explozia numărului de cazuri de covid.

Citeste si: Viorica Dăncilă va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, marţi, de la ora 23:00, la Kanal D!

„Alegeri `vinovate`…!

Nu teatrele, nici restaurantele, ci alegerile – neamânate şi nici măcar eşalonate pe 2 zile, deşi era risc major – sunt `vinovate` de numărul mare de infecţii!

Se doreşte abaterea atenţiei?! Dacă autorităţile nu au ţinut cont de risc şi de previziunile specialiştilor, oamenii ce să mai înțeleagă?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La teatru, clar, se respectă cel mai serios purtarea măştii şi distanţarea! Și atunci? Alegerile nu le-aţi amânat, cu tot riscul, dar închideţi teatrele? La alegeri aţi avut încredere (sau doar interes) în oameni şi la teatru, nu?

De ce, pentru a evita aglomerația şi a scădea riscul, nu s-au eșalonat alegerile măcar pe 2 zile?! Era perfect posibil! În diaspora, când a existat interes, s-au putut organiza pe 3 (trei) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Cam nu prea!!!

În urmă cu câteva luni, ministrul Sănătăţii, dl. dr. Tătaru, a spus clar că în luna septembrie vor fi peste 2000 de cazuri. Am crezut că exagerează!!! Uite că a avut dreptate! Şi atunci?

De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni? Exprima părerile medicilor epidemiogi şi infecţionişti, nu le-a inventat el!

Citeste si: Sistemul sanitar din România la un pas de colaps: peste 3.200 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Întrebări:

1. De ce s-au organizat alegeri acum, dacă se ştia că riscul afirmat de specialişti e atât de mare?! Care este motivul?! (se cam ştie, nu?)

2. Cine trebuie să răspundă pentru această `favorizare`, total previzibilă a răspândirii bolii?! Se adevereşte acum că aşa e! De ce a fost riscată sănătatea celor mulţi?

3. A fost ceva premeditat?!, pentru că previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Se ştie că, după alegeri a explodat clar numărul infectaţilor! Poate răspunde cineva???!!!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si