Close sidebar
Close sidebar

Monica Pop, mărturisiri în contexul exploziei cazurilor de coronavirus: "Se doreşte abaterea atenţiei?!"

Medicul dă vina pe alegeri, afrirmând că nu trebuiau organizate acum, avâd în vedere pericolul la care au fost expuși românii.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Monica Pop spune că nu restaurantele sunt de vină pentru explozia numărului de cazuri de covid.

Citeste si: Viorica Dăncilă va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, marţi, de la ora 23:00, la Kanal D!

„Alegeri `vinovate`…!

Nu teatrele, nici restaurantele, ci alegerile – neamânate şi nici măcar eşalonate pe 2 zile, deşi era risc major – sunt `vinovate` de numărul mare de infecţii!

Se doreşte abaterea atenţiei?! Dacă autorităţile nu au ţinut cont de risc şi de previziunile specialiştilor, oamenii ce să mai înțeleagă?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La teatru, clar, se respectă cel mai serios purtarea măştii şi distanţarea! Și atunci? Alegerile nu le-aţi amânat, cu tot riscul, dar închideţi teatrele? La alegeri aţi avut încredere (sau doar interes) în oameni şi la teatru, nu?

De ce, pentru a evita aglomerația şi a scădea riscul, nu s-au eșalonat alegerile măcar pe 2 zile?! Era perfect posibil! În diaspora, când a existat interes, s-au putut organiza

pe 3 (trei) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Cam nu prea!!!

În urmă cu câteva luni, ministrul Sănătăţii, dl. dr. Tătaru, a spus clar că în luna septembrie vor fi peste 2000 de cazuri. Am crezut că exagerează!!! Uite că a avut dreptate! Şi atunci?

De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni? Exprima părerile medicilor epidemiogi şi infecţionişti, nu le-a inventat el!

Citeste si: Sistemul sanitar din România la un pas de colaps: peste 3.200 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Întrebări:

1. De ce s-au organizat alegeri acum, dacă se ştia că riscul afirmat de specialişti e atât de mare?! Care este motivul?! (se cam ştie, nu?)

2. Cine trebuie să răspundă pentru această `favorizare`, total previzibilă a răspândirii bolii?! Se adevereşte acum că aşa e! De ce a fost riscată sănătatea celor mulţi?

3. A fost ceva premeditat?!, pentru că previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Se ştie că, după alegeri a explodat clar numărul infectaţilor! Poate răspunde cineva???!!!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI