Close sidebar
Close sidebar

Monica Pop: "Muhammad Ali a murit intr-un spital din SUA din cauza unor infectii. Si era o personalitate mondiala! Cei care toarna noroaie pe capul medicilor romani, au vreun comentariu?"

Monica Pop se afla, in prezent, in centrul unui adevarat scandal. Ea este acuzata ca a beneficiat de sprijinul PSD pentru a ramane in functia de director, pe care o ocupa de 23 de ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, directorul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice afirmă într-o postare pe FB că isteria generată de infecţiile nosocomiale din spitalele româneşti reprezintă o exagerare. Exemplu in acest sens este chiar moartea  recenta a celebrului boxer Muhammad Ali, spune ea.

„CASSIUS CLAY (MUHAMMAD ALI)- cel mai mare boxer al lumii, a MURIT azi noapte in SUA din cauza unei INFECTII pulmonare si renale( SEPTICEMIE),pe care medicii americani n-au putut-o stapini! Cei care toarna mereu noroaie nemeritate pe capul medicilor romani, au vreun comentariu?!!! Presupun ca acolo, in SUA, foloseau biocide si medicamente de calitate si de ultima generatie! Si, cu toate astea, au pierdut lupta! Si, era o personalitate mondiala!!! Corecta si demna pozitia jurnalistului care a prezentat azi stirea, subliniind cit s-a exagerat in ultima perioada la noi aceasta speta! Si, nu e singurul! Incep sa apara si alte articole in "opozitie"! Corecte! Jurnalisti de top si cu coloana vertebrala! Bravo!”, a scrs aceasta pe Facebook, potrivit evz.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI