Close sidebar
Close sidebar

Monica Pop ne invata cum sa ne ferim de cancer: "Exista o legatura intre imunitatea scazuta si declansarea acestei boli”

Monica Pop, renumit profesor doctor si medic oftalmolog si director al Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, atrage atentia in privinta pericolelor la care se expun persoanele care au imunitatea scazuta.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce a iesit invingatoare din lupta cu cancerul de doua ori, medicul oftalmolog a ajuns sa cunoasca foarte multe lucruri despre aceasta boala nemiloasa. Astfel, Monica Pop sustine ca persoanele care sunt depistate si diagnosticate cu cancer au in trecutul lor cateva lucruri in comun: au avut imunitatea scazuta, au lucrat in stres, nu s-au odihnit si nu s-au alimentat corespunzator.

Specialistul oftalmolog spune ca pentru a evita imbolnavirea, oamenii ar trebui sa fie foarte atenti la cresterea imunitatii si la lipsa somnului, pentru ca atunci cand sistemul nostru imunitar scade, corpul nu se mai poate apara de boli.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Va recomand sa incepeti dimineata cu proteine. O jumatate de ou, o bucatica de ceva din proteina animala va face mult foarte bine organismului si ii va creste imunitatea.

Exista o legatura intre imunitatea scazuta si declansarea acestei boli. Deci, atentie la odihna. Nedormitul duce la scaderea imunitatii. Trebuie sa dormim cel putin sase ore pe noapte. Atentie si la stres, acesta scade imunitatea. Nu in ultimul rand, aveti grija la alimentatie. Un prieten de-al meu spune ca in viitorul apropiat toata lumea va face in timpul vietii sau va muri de aceasta boala. Eu nu stiu daca este asa”, a spus Monica Pop intr-o emisiune tv.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI