Apropiatii au fost informati ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie chiar de la aceasta." Azi se împlinesc 25 de ani de cind am fost numita director al Spitalului Clinic de Urgente oftalmologice de domnul Prof. Andrei Firica, pe atunci şeful Directiei de Sanatate Publică”, a postat Monica Pop. 

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului: "L e multumesc colegilor mei pentru sustinere"

„Ii multumesc pentru incredere (eram atunci cel mai tînăr medic din spital), le multumesc colegilor mei pentru sustinere si, cu o singura exceptie, tuturor Ministrilor Sanatatii pentru ca ne-au ajutat mereu şi neconditionat, indiferent de culoarea lor politica. Asa am putut transforma cladirea spitalului intr-una moderna, cu aparatura completa de ultima generatie si la performante deosebite.” , a mai scris Monica Pop.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului:  „Pacientii nostri au varste intre cateva ore si 104 ani"

Amicii si pacientii au aflat ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie.  „Pacientii nostri au virste intre cîteva ore (nou-nascuti) si 104 ani! Sa traiasca toti! Si ei si noi! Si toti cei care au pus umărul pentru a ne ajuta să ajungem în fruntea oftalmologiei romanesti!”, a incheiat Monica Pop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si