E clar că Monica Pop vrea pedepsirea severă a medicilor falşi. Cazurile tot mai frecvente prezentate de presă, cu escroci fără studii care profesează ca medici, au indignat-o pe Monica Pop, manager la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti. “Practicarea unui act medical de către escroci diletanţi înseamnă omor (tentativă) cu premeditare! Pedepsele sunt prea blânde. Atât merită viaţa sau mutiularea unui om? Guvernanţi şi Justiţie, schimbaţi repede legea. Pedepse severe, ca pentru mutilarea în grup”, a postat Monica Pop.

( citeşte de la ce a pornit scandalul dintre Monica Pop şi Oana Pellea)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Monica Pop propune o lege care să-i oblige pe politicieni să adopte copii: „Oare câţi ar mai dori să candideze dacă ar exista o asemenea obligaţie?”

Monica Pop vrea pedepsirea severă a medicilor falşi: "Nu am văzut nici o iniţiativă în acest sens" 

“Toţi românii, am vrea să știm: De ce impostorii care s-au dat drept medici şi au chinuit, mutilat şi nenorocit oameni sunt încă liberi şi nu după gratii, aşa cum, pe bună dreptate, este nemernicul (nici macar felcer) de italian???!!! Acolo ar trebui să

fie toţi escrocii în aceeaşi situaţie după cât rău au făcut! De ce puterea justiţiei si cea politică nu au luat nici o măsură urgentă pentru a schimba pedepsele mult prea blânde pentru aceste fapte criminale? Nu am văzut nici o iniţiativă în acest sens, din partea nimănui!!! Lăsăm impostorii nemernici să decimeze populaţia?”, a continuat Monica Pop.

Monica Pop vrea pedepsirea severă a medicilor falşi: "Tentativă de omor cu premeditare!"

Se ştie că Monica Pop vrea pedepsirea severă a medicilor falşi. “Prestarea unui act medical de către un impostor e egală minimum cu tentativă de omor cu premeditare! Pt că el e perfect conştient că poate ucide sau mutila prin neştiinţă. Atât merită viaţa sau mutilarea unui om: pedeapsă scurtă cu suspendare???!!! Adică, mai nimic???!!! Pentru o viaţă de om???!!! Văzând pedepsele atât de blânde pentru fapte atât de grave, mulţi escroci de teapa asta vor încerca să-i imite pe nemernicii deja cunoscuţi! Au numai de câştigat! Asteptam modificarea legii cât mai curând! ”, a încheiat Monica Pop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si