Close sidebar
Close sidebar

Monica Roşu a primit inelul de logodnă la Madrid! Cum a fost cerută de soţie după eliminarea de la Exatlon VIDEO EXCLUSIV

Monica Roşu s-a întors în ţară de la Exatlon. Fosta concurentă a petrecut însă câteva zile şi la Madrid, acolo unde a primit inelul de logodnă.

Elena Vasile,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Monica Roşu a apărut pe aeroportul de la Otopeni mai veselă şi mai fericită ca niciodată. Aveam să aflăm şi motivul atunci când fosta concurentă Exatlon ne-a arătat mândră inelul care îi sclipea pe deget: fusese cerută de soţie!

”Sunt logodită de la începutul săptămânii. Mă bucur de acest eveniment frumos. Povestea lui a început acum 6 ani cumva, cu bune şi cu rele. Am fost cerută la Madrid. S-a întâmplat să fim doar noi doi aşa cum ne-am dorit. A fost în cel mai frumos parc din Madrid, pe o bărcuţă în mijlocul lacului. A fost un moment frumos”, ne-a povestit Monica Roşu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Fosta concurentă de la Exatlon ne-a spus că inelul nu era atât de important pentru ea, însă se bucură că momentul a fost unul minunat ales.

”Important este ca noi să fim bine. Nu am stat niciodată într-un inel!”, a mai spus Monica Roşu.

Monica Roşu a decis, săptămâna trecută, să părăsească competiţia Exatlon din cauza unor probleme de sănătate, după ce ea a intrat la duel cu colega ei de echipă, Mădălina Predoi.
Fosta gimnastă nu s-a întors în ţară imediat după ce a plecat din Republica Dominicană, ci a ales să mai rămână pentru câteva zile în Madrid, alături de iubitul ei.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI