Close sidebar
Close sidebar

Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis pentru ţinuta transparentă de la întâlnirea cu preoţii ortodocşi: “Când încurci…”

După ce a văzut cum s-a îmbrăcat la o întâlnire oficială, Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru că are simţ critic, Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Prima Doamnă l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita din Italia, care a cuprins şi o întâlnire la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Prima Doamnă a purtat o rochie roz cu volane

Preoţii au îmbrăcat ţinutele lor obişnuite, negre, în contrast evident cu rochia cu volane de culoare roz pal a lui Carmen Iohannis, acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi culoare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Soţia lui Klaus Iohannis va împlini 58 de ani pe 2 noiembrie

Când a văzut fotografii de la întâlnirea oficială, Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. “Când încurci 25 cu 52”, a postat Tatoiu, care a sugerat că Prima Doamnă a ales o ţinută potrivită pentru vârsta de 25 de ani, nu de 52 de ani.

De fapt, Carmen Iohannis are mai mult de 52 de ani, urmând să împlinească 58 pe 2 noiembrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI