In prezent, Cristi Boureanu se afla in arest preventiv si nu se simte foarte bine din cauza loviturilor pe care le-a incasat. Invitata la o emisiune TV, Monica Tatoiu a comentat acest caz.



"Nu, nu am vorbit cu el. Nu ma intereseaza cazul Boureanu, ci ce s-a intamplat. Daca plecam din tara, nu ati fi aflat niciodata aceasta versiune.(...). Da, politia a trunchiat.(...). Vineri pe ea au retinut-o noaptea de la 4 pana vineri la 4, spunandu-i-se ca procuroarea nu-i da voie sa plece, iar el era plimbat de colo colo.(...). Singura care a avut curajul si nu va spun cate laturi am indurat-(...) nu se poate sa aiba asemenea traumatisme fara sa fi fost lovit. Si acum se vede, ca toata filmarea e aici...(...). Stai putin, eu nu il apar pe Boureanu, erau opt politisti, dintre care unii nu aveau casca, erau cu tigara in gura. Pana sa se ajunga la reactia lui Cristi care era un betiv... amarat de betiv impotriva a opt politisti. De ce de joi noaptea pana astazi nu a fost dus la IML daca e atat de evident ca a cazut si s-a lovit singur?(...).
De ce procurorul de caz l-a scos din spital, desi medicul i-a spus ca nu trebuie sa plece? Maine vi se poate intampla dumneavoastra! Doctorii spun ca dintr-o singura singura lovitura a patit asemenea traumatisme.(...). Pentru aceste sapte zile in care nu a fost dus la IMP vom plati si noi din banii nostri.(...)."
, a spus Monica Tatoiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si