Femeia de afaceri a mai declarat că nu ar suporta ideea ca soţul ei să se stingă din viaţă înainte ei, pentru că durerea ar fi imensă.

„Vorbeam cu Tatoiu şi îi spuneam că mi-aş dori să mor înaintea lui. Nu aş putea suporta. E foarte greu. Soţia este tânără (soţia lui Ilie Balaci), e foarte greu să-ţi imaginezi viaţa fără partener”, a spus Monica Tatoiu.

Fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova a decedat duminică, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1965, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Minunea Blondă" va fi îngropat astăzi, în Craiova.
 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si