Cu ultimele puteri, tatal Monicai le multumeste tuturor celor care au venit sa ii conduca pe ultimul drum. "Au fost trei ingerasi", reuseset sa spuna barbatul, printre hohotele de plans. 

Florin Mircea Buliga (43 de ani) s-a prezentat la Politie marti, 27 martie, si a spus ca si-a ucis sotia si pe cei doi copii. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„A povestit in timpul audierilor ca a asteptat ca femeia sa adoarma pe masa de masaj si apoi a injunghiat-o de trei ori in piept cu acelasi cutit cu care a incercat si sa se sinucida. A invelit-o apoi cu o patura si i-a asezat pe piept ordideea alba." I n tot acest timp, el sustine ca fiul sau era il alta camera si se juca la calculator.

A mai povestit ca s-a mai rugat un timp, dupa care si-a sunat fiica, iar fata i-a spus ca vine imediat acasa.

Odata ajunsa la domiciliu, fata i-a spus ca este obosita si ca merge la culcare. A mai asteptat pana la ora 24.00, dupa care si-a injunghiat fiica de opt ori tot in zona inimii.

Apoi a mers in camera baiatului, pe care l-a injunghiat de trei ori. A lasat cutitul pe patul baiatului“, a declarat Daniel Danca, procurorul de caz si prim-procuror la Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

 

Foto-Video: Raluca Dabija/ corespondent Stirile Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si