Site-ul și aplicația mobilă „Monitorul prețurilor”, ambele administrate de Consiliul Concurenței, sunt variantele pe care românii le au pentru a verifica prețul la benzină sau la motorină.

Benzina standard are un preţ pe litru de 8,65 lei la MOL, 8,08 lei la OMV, 7,99 Petrom şi 7,43 Lukoil. Benzina premium costă 9,09 la MOL, 8,68 lei la OMV, 8,45 lei- Petrom şi 7,65 lei- Lukoil, potrivit datelor din Monitorul Preţurilor la Carburanţi, aplicaţie lansată de Consiliul Concurenţei.

Citeste si: VIDEO- În urma zvonurilor de aseară privind prețul combustibilului, oamenii au venit cu tomberoane, damigene și cisterne să își facă provizii de benzină

Litrul de motorină standard costă 9,12 lei- MOL, 8,24- OMV, 7,99- Petrom şi 7,98- Lukoil, iar cel de motorină premiul este 9,59- MOL, 8,78 lei- OMV, 8,35- Petrom şi 8,34 Lukoil.

„Monitorul prețurilor”, soluția pentru a afla prețul carburanților

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Puteți verifica lista prețurilor din zona dumneavoastră pe site-ul Monitorul Preturilor.

Cei care vor să afle cât costă litrul de benzină sau la motorină la benzinăriile din orașul lor au la dispoziție aplicația mobilă „Monitorul prețurilor” sau site-ul, care aparțin Consiliului Concurenței. După intrarea în aplicație, utilizatorul este întrebat dacă dorește să își activeze locația, pentru precizia căutării pe hartă.

Apoi, se selectează categoria „Carburanți auto” și, în pasul următor, se alege tipul de benzină sau de motorină folosit.

Care sunt pașii pentru a afla prețul carburanților

Primul pas este selectarea categoriei „Carburanți auto”, urmat de alegerea benzinei folosite (standard sau premium), a motorinei (standard sau premium), GPL, ori încărcare electrică.

Citeste si: Ce se întâmplă cu facturile românilor la energie după 1 aprilie

Ultimul pas este afișarea pe hartă a celor mai apropiate benzinării de locația selectată, fiind afișat prețul la pompă pentru benzină și motorină la stațiile din apropiere.
Puteți verifica lista prețurilor din zona dumneavoastră pe site-ul Monitorul Preturilor.

Premierul a dispus controale amănunțite la toate benzinăriile din țară. Cei care nu vor putea justifica clar de unde vine majorarea prețurilor vor fi sancționați

Citeste si: Klaus Iohannis a vorbit despre cozile de la benzinării: „O parte semnificativă a acestui război se poartă în zona ştirilor şi a informaţiilor false”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si