La începutul acestei săptămâni, o corporaţie din Linz, nord-vestul Austriei, a apelat la o firmă specializată, pentru a afla de ce s-a blocat conducta de scurgere. Ei doreau să remedieze problema cât mai curând. Când au făcut descoperirea, muncitorii au rămas uimiți.

Citeste si: VIDEO| O jandarmeriță din Cluj este anchetată după apariția unor imagini compromițătoare în spațiul public

Angajaţii unei firme care fac lucrări la reţeaua de canalizare „au rămas mască” atunci când au descoperit un pește imens de trei metri. Această captură nu o vor uita toată viața. După ce au fost chemați să intervină pentru că a rămas conducta blocată, angajații au descoperit în ţeava de scurgere un somn uriaş.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă șocantă în România: Un bărbat a intrat în casa vecinei și a omorât-o cu bestialitate

„Somnul avea în jur de 2,5 metri lungime și cântărea peste 100 de kilograme",

a declarat un expert din companie, potrivit Heute.

Somnul a fost scos din canalizare cu macaraua

Publicaţia austriacă a publicat un videoclip cu momentul în care peştele este scos cu macaraua. Imagini cu „monstrul" au apărut şi pe reţelele de socializare.

monstru din dunăre pește de 3 metri

Captură de 100 de kilograme.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Un val de aer siberian lovește România. Trei zile de ger cumplit înainte de Crăciun

Linz este un oraș situat în nord-vestul Austriei, pe Dunăre. Este capitala statului Austria Superioară și are o populație de 207.821 locuitori, fiind al treilea oraș ca număr de locuitori din Austria.

Citeste si: Polițista care a devenit eroină peste noapte! A hrănit un bebeluș, după ce mama lui a refuzat să îl alăpteze: „Nu vezi așa ceva în fiecare zi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si