O informaţie total neaşteptată a fost aflată astăzi, la doar o zi de la reconstituirea crimei Luizei Melencu. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că rămăşiţele fetei sunt cele găsite în pădurea din Caracal, însă colegilor de arest le-a declarat cu totul altceva.

Monstrul din Caracal declarație șoc către colegii săi de celulă: „Rămășițele din pădure nu sunt ale Luizei!”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu îi răspunde lui Christian Sabbagh: Da, am dansat! Și unde e problema?"

Gheorghe Dincă le-ar fi spus colegilor de arest că rămăşiţele de la marginea pădurii din Caracal nu sunt ale Luizei, ci ale unei fete pe care o cunoaşte doar el şi Dumnezeu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Monstrul din Caracal declarație șoc către colegii săi de celulă: „Rămășițele din pădure nu sunt ale Luizei!”

Citeste si: Gheorghe Dincă va ajunge astăzi la Tribunalul Olt. Ce decizie au luat procurorii

Monstrul din Caracal le-a explicat anchetatorilor marţi, pas cu pas, cum a răpit-o pe Luiza şi ce s-a întâmplat cu trupul fetei în casa sa din Caracal.

Motivul revoltător pentru care Gheorghe Dincă a făcut scandal în arest

Gheorghe Dincă a fost scos din penitenciar și transferat în arestul IPJ Olt în urmă cu câteva zile, pentru a merge la reconstituiri.

Duminică seară acesta era extrem de agitat, însă nu pentru că urma să reconstituie crimele, ci pentru că nu mai putea urmări meciul dintre echipa de fotbal a primăriei din Craiova și FCSB.

Monstrul din Caracal declarație șoc către colegii săi de celulă: „Rămășițele din pădure nu sunt ale Luizei!”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, șocat de mama Alexandrei: ”Mi-a făcut o surpriză uriașă! A strâns 2000 de semnături pentru candidatura mea”

Acest fapt i-a înfuriat teribil pe colegii de arest care l-au ameninţat cu moartea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si