Moonbin, membrul trupei K-pop Astro, a murit la vârsta de 25 de ani, potrivit unui comunicat al casei de discuri a grupului, preluat de The Independent.

Potrivit poliției din Seul, Coreea de Sud, managerul trupei l-a găsit pe Moonbin mort la casa lui din cartierul Gangnam-gu, miercuri seara (19 aprilie).

Citește și: Un judecător turc a fost ucis de soție după ce a primit testul de paternitate

Se presupune că Moonbin (născut Moon Bin) a fost declarat mort la fața locului.

Moonbin, moarte subită la doar 25 de ani

Fantagio Music, compania de management a Astro, a emis o declarație în coreeană pe rețelele de socializare.

„Am dori să ne cerem scuze pentru vestea tristă și sfâșietoare”, începe mesajul, potrivit sursei citate.

Citește și: Un bărbat a dispărut țipând într-o gaură uriașă care i-a înghițit dormitorul

„Pe 19 aprilie, membrul ASTRO, Moonbin, ne-a părăsit brusc pentru a deveni o stea pe cer. Deși nu putem compara durerea noastră cu durerea pe care o simt familia îndoliată, pierzând un fiu și un frate iubit, membrii ASTRO, colegii artiști Fantagio, directorii companiei și angajații îl plâng pe artist cu mare tristețe și în stare de șoc”, se mai spune în mesajul trupei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Un mall de lângă Madrid le oferă vizitatorilor o „stațiune de schi” acoperită, deschisă tot anul: „Uit de cele 38 de grade de acasă”- antena3.ro

Moonbin, membrul unei celebre trupe K-pop, a murit la 25 de ani. Vestea a căzut ca un trăznet

Moonbin, membrul unei celebre trupe K-pop, a murit la 25 de ani. Vestea a căzut ca un trăznet

[Sursa foto: Twitter]

Cântărețul făcea parte din grupul sud-coreean din 2016.

Inițial o formație formată din șase membri, Astro a devenit o echipă de cinci membri la sfârșitul lunii februarie, când fostul membru Rocky a decis să nu-și reînnoiască contractul.

Ultima postare a lui Moonbin pe Instagram

Anunțul de la Fantagio Music le-a cerut fanilor trupei ASTRO discreție. „Vă cerem sincer să vă abțineți de la rapoarte speculative și rău intenționate, pentru ca familiile îndoliate, care se află într-o stare de mare tristețe și întristare din cauza veștilor bruște, să-l poată onora pe cel dispărut”, a scris Fantagio.

„După dorința familiilor îndoliate, înmormântarea va avea loc cât mai liniștit cu membrii familiei și colegii de companie. Încă o dată, transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei.”

Cea mai recentă postare a lui Moonbin pe Instagram a fost făcută pe data de 31 martie și îl prezintă pe cântăreț promovând un produs de îngrijire a pielii de la Clinique.

Fanii trupei K-pop au transmis sute de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale. Moonbin și colegii de trupă anunțaseră date de turneu în Coreea de Sud și Filipine la începutul acestui an, dar aestea vor fi cel mai probabil anulate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si