Imediat dupa ce fusese transferat la un spital din Franta, pe 11 noiembrie 2015, Alex Pascu (34 de ani), chitaristul de la Goodbye to Gravity, se stingea din viata, ranile suferite in incendiul din Colectiv, de pe 30 octombrie, dovedindu-se fatale.

Mama lui Alex, Ana Pascu (71 de ani), presedintele de onoare al Federatiei Romane de Scrima,  si-a revenit cu greu dupa pierderea singurului ei copil, fiind sustinuta de sotul ei, medicul Alexandru Pascu, dar si de fetele din lotul de scrima, campioane olimpice la Rio de Janeiro.
Ca sa-si mai aline dorul de fiul disparut, Ana Pascu vine foarte des la cimitirul Izvorul Nou, acolo unde Alex isi doarme somnul de veci. Potrivit angajatilor cimitirului, femeia are grija ca la mormantul lui Alex sa fie flori, aprinde lumanari si face curat, petrecand minute bune in incinta.
Alaturi de Alex, in incendiul devastator din clubul Colectiv, din seara zilei de 30 octombrie, au mai murit alti 63 de tineri, alte zeci de persoane fiind grav ranite si ramanand cu traume pentru toata viata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si