Close sidebar
Close sidebar

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat. Ce au furat hoții

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat. Cea care a descoprit acest lucru este chiar fiica lui Ilie Balaci, Lorena.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ea a explicat că de pe mormântul "Minunii blonde" a dispărut un brăduț artificial și mai multe globuri aduse în Ajunul Crăciunului.

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat. Ce au furat hoții

"Cum sa cataloghezi un om care fura de pe un mormanant un bradut artificial de 20 de lei si cateva globuri de 10 lei? Cum sa fii tolerant cu un astfel de om...? Cum sa intelegi rationamentul pentru care a facut acest gest? Ok...furi mancare, bani, bijuterii...sau mai stiu eu ce...dar sa furi un bradut de plastic cu cateva globuri???", a scris Lorena Balaci, pe pagina sa de Facebook.

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat. Ce au furat hoții

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie, la numai 62 de ani. Fostul mare fotbalist a fost înmormântat la Craoiva, la cimitirul Sineasca, unde mii de oameni i-au adus un ultim omagiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI