Apropiatii spun ca intre cei doi actori a fost o relatie speciala, iar atunci cand Dinica s-a imbolnavit, Marin Moraru l-a ajutat enorm, uneori invatand chiar si replicile acestuia si suflandu-i atunci cand jucau impreuna. Moartea lui Dinica, in 2009 cand filmau impreuna pentru o telenovela, l-a afectat mult pe Moraru.

Marin Moraru si Gheorghe Dinica au fost colegi si prieteni buni
Marin Moraru si Gheorghe Dinica au fost colegi si prieteni buni

Ieri, angajatii cimitirului Bellu au pregatit mormantul unde va fi adus astazi sicriul cu trupul lui Marin Moraru, in apropierea locului de veci al bunului sau prieten Dinica.

Familia nu avea o cripta pregatita in cimitir, asa ca muncitorii au sapat direct in pamant, in locul unui alt mormant probabil parasit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Monumentul vechi din piatra, spart si deteriorat era ieri dupa-amiaza inca lasat acolo, pe jumatate ingropat in pamantul scos la suprafata. Pe bucata de cruce se mai distinge chiar daca cu greu numele celor care au ocupat, inaintea actorului, respectivul loc de veci: Petre, Costica.

Bucata de cruce se iveste din pamant
Bucata de cruce se iveste din pamant

Marin Moraru, in varsta de 79 de ani, a murit, duminica seara, la spitalul Elias din Capitala.

Astazi, la ora 11.00, sicriul va fi depus la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Inmormantarea va avea loc tot astazi, dupa pranz, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si