La moartea parintelui Iustinian Chira, credinciosii au sustinut ca inaltul prelat care avea 95 de ani, a infaptuit miracole chiar in… sicriu.

Un filmulet postat de Youtube, care a surprins coborarea in mormant a sicriului cu trupul neinsufletit al Arhiepiscopul, contine, sustin autorii acestuia, cel putin trei minuni care ar dovedi sfintenia duhovnicului, considerat sfant inca din timpul vietii şi supranumit "voievod al Maramuresului". ”1) A deschis ochii cand era pus in groapa, 2) Zambea in sicriu, 3) Geamul sicriului s-a aburit pentru ca respira ca unul viu, pentru ca Sfintii sunt vii”, scrie siteul ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Arhiepiscopul Chira a fost inmormantat la Manastirea Rohia, acolo unde si-a petrecut multi ani din viata.

Mormantul sau, situat la marginea padurii, langa manastire, a devenit un loc de pelerinaj. Locul in care a fost asezat este unul spectaculos si arata ca un altar in aer liber

Zilele trecute, la mormantul de la Rohia a fost si parintele Cristian Pomohaci. Acesta a petrecut minute bune ingenucheat si rugandu-se langa cruce.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si