Mormantul Stelei Popescu a luat foc, recent, din cauza unor lumanari puse probabil de oamenii care au iubit-o. La locul de veci al regretatei actrite merg zilnic zeci de oameni cu flori si lumanari, dupa cum sustin cei din cimitirul Cernica unde ea este inmormantata.

Chiar langa crucea din piatra se afla un suport special pentru lumanari, insa acesta este destul de mic. Cateva lumanari au luat foc in suport, iar flacara s-a extins pe crucea din piatra, innegrind-o la baza.

Incendiul nu a fost foarte mare si s-a stins singur pentru ca nu prea avea ce sa arda asa incat flacarile sa cuprinda tot locul de veci: suportul e din fier, iar mormantul- din piatra.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pentru ca la mormantul Stelei nu e loc suficient unde poti pune lumanari aprinse, la cativa metri distanta, familia sau cei din Manastirea Cernica au pus un suport

imens destinat acestui lucru.

La locul de veci al Stelei Popescu, in weekend, au fost mai multi oameni. Mormantul regretatei actrite era acoperit de flori, iar lumanarile ardeau atat pe piatra, langa tabloul cu chipul ei, cat si in suportul care a fost in flacari recent.

Tot in weekend, mai exact sambata, Dan Puican, primul sot al Stelei Popescu, dar si cativa colegi de breasla de-ai regretatei actrite, printre care Alexandru Arsinel, Carmen Trandafir, Eugen Cristea, au fost prezenti la parastasul ce a avut loc la Biserica Icoanei din Capitala. Acestia nu au fost si la cimitir sa imparta pachete sau sa faca o slujba la locul de veci al regretatei artiste. Probabil daca mergeau observau si piatra innegrita si realizau ca mormantul Stelei Popescu a luat foc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si