Bărbatul care s-a aflat în moarte clinică susține că „a văzut raiul”. El a împărtășit cum este viața de apoi – și spune că a fost dus într-un loc foarte neașteptat.

Citește și: O femeie care și-a pierdut fiul nu a crezut în Dumnezeu până nu a intrat în moarte clinică. Ce a văzut în lumea de dincolo- VIDEO

Britanicul David Hanzel, a fost la un pas de moarte în septembrie 2015, după o septicemie cauzată de o infecție pulmonară, potrivit Mirror.co.uk.

A stat în comă 2 luni

David a explicat pentru Daily Star: „Când m-au internat, au trebuit să facă o intervenție chirurgicală. Aveam plămânii acoperiți de infecție și am făcut septicemie- îmi trecea prin tot corpul.”

Pe „patul de moarte”, pulsul lui David dispăruse practic cu totul și a căzut într-o comă prelungită, de două luni.

Citește și: Un medic a ieșit din moarte clinică și a povestit totul: „Mi-am privit de sus corpul care avea un cearșaf pus pe față"

El a adăugat: „Nici nu știam că sunt mort, nu, nu aveam nicio idee despre asta”.

 David Hanzel

David Hanzel

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

David, care pretinde că este „o persoană cu puteri supranaturale”, a spus că anterior acestui episod a fost tot timpul convins că „va muri” prematur.

În timp ce bărbatul era pregătit interior pentru un somn etern, el susține că a fost surprins să vadă o „frumoasă viață de apoi”.

Cum arată „viața de apoi” 

David a spus: „Îmi amintesc că am închis ochii pentru că eram bolnav. Și apoi, când mi-am deschis ochii înapoi, eram pe acest cer de noapte. A fost cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte pe care l-am văzut".

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

"Fără nori. Fără stele. Nimic. Și nu a existat un început sau un sfârșit pentru asta", spune el. În timp ce se afla în lumea eterică, bărbatul a simțit că nu este singur și că două „ființe” au acționat ca ghizi spirituali.

El a adăugat: „Deodată o ființă a fost în stânga mea și una în dreapta mea. Pur și simplu mă simțeam confortabil. De parcă îi cunoșteam. Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină alb-aurie. Era atât de frumos și erau toți acești îngeri și tot ce urca în ea.”

 David Hanzel

David Hanzel

"M-au invitat într-un bar cu sticle colorate"

David Hanzel a continuat să își amintească:„Mi-au spus asta mai târziu, indiferent care sunt convingerile tale sau care sunt lucrurile cu care te simţi confortabil – asta este ceea ce vei vedea mai întâi când vei muri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„M-au introdus într-o încăpare ca un fel de bar. Avea aceste sticle frumoase colorate în lateral. Fără alcool sau nimic." Următoarea scenă pe care a trăit-o David a fost pe marginea unui bloc zgârie-nori.

El a adăugat: "M-au trimis să merg pe o clădire mare albă. Era de marmură și avea cele mai frumoase ornamente pe marmură pe care le-ați văzut vreodată.

"Când am pășit, nu am simțit că piciorul meu a atins pământul. De parcă nu ar exista gravitația. Parcă pluteam și mergeam", și-a amintit bărbatul.

După ce s-a trezit din comă două luni mai târziu, „vindecat” de toate bolile trupești, David și-a schimbat stilul de viață și s-a îndreptat către o activitate spirituală.

@mediumdavidhanzel Replying to @annedwards57 paranormal activity, where does ot come from? There is a long list of explanations and this is just a few. #paranormalactivity #paranormal #nde #theotherside #ghost #spirit #mediumsoftiktok💫 #mediumsoftiktok ♬ Spooky- Instrumental- LVCRFT

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si