Close sidebar
Close sidebar

„Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

Un bărbat de 57 de ani care se recomandă ca fiind "medium spiritual" susține că a văzut „raiul” după o experiență la limita morții și dezvăluie ce a experimentat în călătoria sa eterică însoțită de „îngeri”.

Sorin Negru,

David Hanzel, experiență la limita morții

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul care s-a aflat în moarte clinică susține că „a văzut raiul”. El a împărtășit cum este viața de apoi – și spune că a fost dus într-un loc foarte neașteptat.

Citește și: O femeie care și-a pierdut fiul nu a crezut în Dumnezeu până nu a intrat în moarte clinică. Ce a văzut în lumea de dincolo- VIDEO

Britanicul David Hanzel, a fost la un pas de moarte în septembrie 2015, după o septicemie cauzată de o infecție pulmonară, potrivit Mirror.co.uk.

A stat în comă 2 luni

David a explicat pentru Daily Star: „Când m-au internat, au trebuit să facă o intervenție chirurgicală. Aveam plămânii acoperiți de infecție și am făcut septicemie- îmi trecea prin tot corpul.”

Pe „patul de moarte”, pulsul lui David dispăruse practic cu totul și a căzut într-o comă prelungită, de două luni.

Citește și: Un medic a ieșit din moarte clinică și a povestit totul: „Mi-am privit de sus corpul care avea un cearșaf pus pe față"

El a adăugat: „Nici nu știam că sunt mort, nu, nu aveam nicio idee despre asta”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

David Hanzel

David, care pretinde că este „o persoană cu puteri supranaturale”, a spus că anterior acestui episod a fost tot timpul convins că „va muri” prematur.

În timp ce bărbatul era pregătit interior pentru un somn etern, el susține că a fost surprins să vadă o „frumoasă viață de apoi”.

Cum arată „viața de apoi” 

David a spus: „Îmi amintesc că am închis ochii pentru că eram bolnav. Și apoi, când mi-am deschis ochii înapoi, eram pe acest cer de noapte. A fost cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte pe care l-am văzut".

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

"Fără nori. Fără stele. Nimic. Și nu a existat un început sau un sfârșit pentru asta", spune el. În timp ce se afla în lumea eterică, bărbatul a simțit că nu este singur și că două „ființe” au acționat ca ghizi spirituali.

El a adăugat: „Deodată o ființă a fost în stânga mea și una în dreapta mea. Pur și simplu mă simțeam confortabil. De parcă îi cunoșteam. Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină alb-aurie. Era atât de frumos și erau toți acești îngeri și tot ce urca în ea.”

David Hanzel

"M-au invitat într-un bar cu sticle colorate"

David Hanzel a continuat să își amintească:„Mi-au spus asta mai târziu, indiferent care sunt convingerile tale sau care sunt lucrurile cu care te simţi confortabil – asta este ceea ce vei vedea mai întâi când vei muri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„M-au introdus într-o încăpare ca un fel de bar. Avea aceste sticle frumoase colorate în lateral. Fără alcool sau nimic." Următoarea scenă pe care a trăit-o David a fost pe marginea unui bloc zgârie-nori.

El a adăugat: "M-au trimis să merg pe o clădire mare albă. Era de marmură și avea cele mai frumoase ornamente pe marmură pe care le-ați văzut vreodată.

"Când am pășit, nu am simțit că piciorul meu a atins pământul. De parcă nu ar exista gravitația. Parcă pluteam și mergeam", și-a amintit bărbatul.

După ce s-a trezit din comă două luni mai târziu, „vindecat” de toate bolile trupești, David și-a schimbat stilul de viață și s-a îndreptat către o activitate spirituală.

@mediumdavidhanzel Replying to @annedwards57 paranormal activity, where does ot come from? There is a long list of explanations and this is just a few. #paranormalactivity #paranormal #nde #theotherside #ghost #spirit #mediumsoftiktok💫 #mediumsoftiktok ♬ Spooky- Instrumental- LVCRFT

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI