Acuzatii extrem de grave umbresc paradisul exotic din Republica Dominicana.

FRANCISCO JAVIER GARCIA, MINISTRUL TURISMULUI: Cineva trebuie sa spuna ca, in ultimii 5 ani, am avut 30.000 de turisti in aceasta tara si este pentru prima data cand, in presa internationala, suntem prezentati cu o astfel de situatie care poate fi considerata ingrijoratoare!

Declaratia facuta acum de ministrul turismului din Dominicana incearca sa linisteasca putin temerile exprimate la nivel international dupa moartea inca misterioasa a celor 4 turisti americani: unul in Punta Cana si 3 in statiunea din Puerto Bahia- o zona renumita pentru exotismul ei,

dar si pentru petrecerile pe iahturile ancorate in celebrul port!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Au fost otraviti, striga o turista care a fost in aceeasi statiune din Puerto Bahia anul trecut! A ajuns de urgenta la spital pentru ca voma sange dupa ce consumase bauturi racoritoare din minibarul camerei de hotel.

Prima victima din acest an a fost Miranda Schaup-Werner, de 41 de ani, psihoterapeut, care a suferit un atac de cord pe 25 mai. Totul sub privirile ingrozite ale sotului ei, dupa ce a consumat o bautura din minibar, in hotelul Luxury Bahia Principe Bouganville Resort.

La doar cinci zile dupa, Edward Holmes, de 63 de ani, si Cynthia Ann, de 49, care isi sarbatoreau logodna, au fost gasiti morti intr-un alt hotel din aceeasi statiune- Puerto Bahia! Amandoi suferisera stop cardio-respirator sever si aveau lichid in plamani!

Tot in Dominicana, dar in complexul all-inclusive Hard Rock Hotel & Casino din Punta Cana, a murit si Robert Bell Wallace, de 67 de ani! Barbatul, care venise pe insula exotica pentru nunta fiului sau, a sfarsit tot dupa ce a consumat o bautura din mini-bar, in camera de hotel.

Desi decesele par sa semene izbitor, autoritatile vor sa dezminta, cu probe, ipoteza potrivit careia ar exista o legatura intre ele.

Familiile victimelor cred, insa, ca decesele nu sunt doar o coincidenta, mai ales ca toti cei 4 turisti nu erau cunoscuti cu nicio problema grava de sanatate!

Departamentul de Stat american a anuntat ca lucreaza impreuna cu Ambasada Statelor Unite in Republica Dominicana pentru propria ancheta privind moartea celor 4 turisti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si