Close sidebar
Close sidebar

UPDATE VIDEO Bilanțul exploziei din Ankara: 4 morți și 14 răniți. Primele imagini cu teroriștii care au atacat uzina de avioane din Turcia. Doi atacatori „au fost neutralizați”

Operațiunea nu a fost revendicată până în acest moment. Bilanțul în cazul victimelor atacului de miercuri crește de la un minut la altul.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE 19:20:  Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a precizat că atentatul s-a soldat cu patru morți. Ministrul turc de Interne, Ali Yerlikaya a anunțat că trei dintre cei 14 răniți confirmați oficial sunt în stare critică. 

UPDATE 18:55: Oficialii turci anunță că atacul de la uzina TUSAS pare că s-a încheiat. Anunțul a fost făcut de Selim Cirpanoglu, primarul districtului Kahramankazan, care nu a dat mai mule detalii. Ministrul turc de Interne a precizat că doi dintre atacatori sunt morți.

UPDATE 18:40: Presa turcă anunță că încă o persoană ar fi decedat în urma atacului, notează Daily Sabah. Astfel, numărul persoanelor ucise s-ar ridica la 4.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

UPDATE 18:25: Mark Rutte, secretarul general NATO, spune că Alianța e alături de Turcia după atentatul terorist.

„Tocmai am vorbit cu (președintele) Erdogan despre atacul terorist din Ankara. Mesajul meu a fost clar: NATO este alături de Turcia.

Condamnăm ferm terorismul în toate formele sale și monitorizăm îndeaproape evoluțiile”, a transmis Rutte.

Și Vladimir Putin și-a arătat susținerea față de președintele turc, căruia i-a transmis condoleanțe pentru victimele atacului de la Ankara, notează AFP.

UPDATE 18:20: Presa turcă reconstituie filmul atacului de miercuri după-amiaza. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată un bărbat îmbrăcat civil, cu un rucsac în spate și o pușcă de asalt.

În grupul atacatorilor s-ar fi aflat și o femeie, înarmată la rândul ei cu o pușcă.

UPDATE 18:10: Noul bilanț în urma atacului: 3 morți și 14 răniți. Anunțul a fost făcut de ministrul de interne Ali Yerlikaya cu puțin timp în urmă.

Oficialul a mai precizat că doi teroriști „au fost neutralizați”. Ministrul de interne turc nu a precizat dacă asta înseamnă că atacatorii au fost uciși sau arestați.

UPDATE 18:00: Primul bilanț al victimelor atacului de la uzină arată că trei persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite, a informat primarul din Kahramankazan, Selim Cirpanoglu, pentru canalul de televiziune turc Tele1, citează Reuters.

UPDATE 17:45: Mai mulți martori au precizat că muncitorii care lucrează la uzină au fost duși de către autorități în adăposturile din incinta complexului și nu au fost lăsați să iasă, citează Reuters. Aceeași martori spun că există posibilitatea ca la ieșirile din uzină să fi avut loc mai multe explozii în timp ce angajații ieșeau din tură.

UPDATE 17:40: În aceste momente, doi dintre atacatori s-ar afla în incinta uzinei aerospațiale, informează CNN Turk, citat de Hurriyet. Imagini cu presupușii atacatori au început să circule pe internet.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI