În primul caz, o tânără și-a găsit părinții într-o baltă de sânge. Mama ei abia mai respira și a fost dusă de urgență la spital unde se luptă să trăiască.

Totul a ieșit la iveală după ce o colega de-ale femeii a sunat pe fiica acesteia să o anunțe că nu a venit la muncă. Îngrijorată, fata a plecat de la școală, iar pe drum a sunat după ajutor.

Ajunsă acasă, cei doi părinți de 47 de ani, respectiv 38 de ani, au fost găsiți într-o baltă de sânge. Anchetatorii cred că a fost vorba despre o ceartă conjugală. Oamenii legii cred că bărbatul a lovit-o pe femeie, apoi a încercat să-și ia viața. Deocamdată nu sunt puse la cap toate detaliile.

Citeste si: Veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram! Firma lor a pierdut un proces cu Poliţia!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele două cazuri nu au legătură, ci au avut loc la câțiva kilometri distanță.

În cel de-al doilea caz de crimă un bărbat şi o femeie au fost găsiţi fără suflare într-un apartament. Legiştii spun că ambii ar fi murit în urmă cu câteva zile şi au avut şi ei parte de un sfârşit tragic.

“De joi nu s-a mai auzit nicio mişcare. Era un bărbat respectuos, dar anturajul.

Femeia era una fără casă, a străzii. Înainte de a se întâmpla au fost discuţii. Spunea el, tu mă ameninţi la mine în casă? Veneau la el tot felul de bărbaţi din cartier, mai locuiau la el. Era zugrav, a mai fost şi în străinătate. Scandal a mai fost aici pe scară.”

Citeste si: Coșmarul continuă pentru românii deveniți sclavi în Libia

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru omor, iar procurorii încearcă să elucideze misterul celor două crime.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si