Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Moș Crăciun a fost arestat. Autoritățile din Germania au rămas șocați când i-au verificat identitatea

Un bărbat deghizat în Moș Crăciun a fost reținut de oamenii legii în orașul german Straslund. Imaginile în care polițiștii îl forțează pe individul în costum roșu spre mașină echipajului au făcut înconjurul internetului. Reacțiile internauților sun uluitoare.

Alexandra Costea,

Moș Crăciun a fost arestat. Autoritățile din Germania au rămas șocați când i-au verificat identitatea

[Sursa foto: Twitter @News2Pman]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile care au ajuns virale pe rețelele sociale au fost postate cu mesaje care susțin că,, Moș Crăciun a fost arestat pentru că nu purta mască".

,,Nu l-au arestat pe Moș Crăciun pentru că le păsa atât de mult că nu purta mască. L-au arestat pentru a vă demoraliza. În acest caz, pentru a-i demoraliza pe copiii voștri", a reacționat un utilizator pe Twitter, comentând o redistribuire a clipului care adunase peste 830 de mii de vizualizări la ora publicării acestui material.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Fenomen rar în Timișoara: dintr-un copac situat într-un cartier din oraș țâșnește cu presiune apă: „E o minune!”

Moș Crăciun participa la un protest anti-restricții

În alte postări care au surprins arestarea lui Moș Crăciun, oamenii legii pot fi văzuți discutând cu bărbatul ce poartă un semn pe care scrie ,,2G", făcând o legătură la restricțiile anti-COVID în vigoare în Germania.

Doi ofițeri de poliție îl bruschează pe individ, încercând să-l facă să se îndrepte spre mașina echipajului. Într-o fracțiune de secundă, bărbatul costumat în Moș Crăciun se împotrivește să mai înainteze și se lasă la pământ. Celor doi oameni ai legii le sare în ajutor un al treilea și, împreună, reușesc să îl clintească din loc pe individ. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI