Moș Crăciun și sania lui trasă de renii magici pot fi urmărite in timp real, grație aplicației Google Santa Tracker, dar și a Comandamentului Nord-American de Apărare Aerospațială.

Copiii il pot urmări, în timp real, pe Moșul, care vine cu sacul plin cu daruri.

Moș Crăciun va călători în ziua de Ajun, 510.000.000 de kilometri, la o viteza de 10.703.437,5

km/h. Să presupunem că in fiecare gospodărie există trei copii, astfel Moșul ar trebui să facă 233.000.000 de opriri, pentru a împărți cadourile.

Astfel, Moș Crăciun trebuie să viziteze 390.000 de case pe minut si, in urma efortului său, va consuma aproximativ 71.764.000.000 de calorii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În România, Mosul va ajunge in jurul orei 22:00.

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2021: Cele mai interesante urări şi felicitări cu Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii

Poți vedea live traseul lui Moș Crăciun, pe Google Santa Tracker

Pe pagina Santa Tracker de la Google există 23 de opriri în căutarea lui Moş Crăciun. Așadar, cei care accesează acest site pot urmări videoclipuri animate de personaje amuzante, pot accesa jocuri care îl au în centru pe Moş Crăciun, cum ar fi "Unde este Moş Crăciun", "Tunel de vânt", "Orchestra elfilor" şi "Casa lui Rudolph", și au la dispoziție și o căsuță dedicată traducerilor.

Moș Crăciun a început deja să împartă darurile. Află unde poți să urmărești traseul Moșului în timp real

Moș Crăciun a început deja să împartă darurile. Află unde poți să urmărești traseul Moșului în timp real

[Sursa foto: PixaBay]

Pe site ul oficial al Google Santa Tracker, copiii îl pot căuta pe Moş Crăciun pe aeroportul de la Polul Nord, află care sunt tradițiile de sărbători în diverse părți ale globului, pot avea acces în laboratorul de programe unde realizează personaje importante pentru sezonul sărbătorilor, reni și spiriduşi şi, totodată, se folosesc de punctele cardinale pentru a găsi cadouri.

În fiecare an, în ajunul Crăciunului, Moș Crăciun pleacă în călătoria sa din Laponia, împreună cu renii săi Este un drum de aproape 510.000.000 km, pe care îl parcurge cu o viteză de aproape 3.000 km pe secundă. De asemenea, este o zi foarte aglomerată pentru Moş Crăciun, care trebuie să viziteze 390.000 de case pe minut, adică 6.424 de case pe secundă.

Deși Moșul călătorește, numărătoarea cadourilor livrate crește, dar într-un ritm mai mic când Moșul este într-un oraș. Urmărirea moșului este blocată până pe 24 decembrie, ora 12:00 ora României. În acest timp, vizitatorii pot să se joace jocuri în satul Moșului în timpul anului.

Citeste si: Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări cu sărbători fericite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si